WorkPace meer vitaliteit door ontspanning en beweging

Hulpmiddel voor meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid op kantoor
waardoor meer geconcentreerd en productief

WorkPace informeert over gezond werken en geeft tips

Het kan voor verschillende doelen worden ingezet: Feedback,
Meer vitaliteit en Herstel bij RSI

Computerwerk afwisselen met fysieke activiteit waardoor werkdruk en
werkstress vermindert

Wat onze klanten vinden en lees de ervaringen van anderen

  • "Handig programma. Het laat je realiseren dat je te lang achter elkaar te ingespannen werkt. Het maakt je bewust om even iets anders te doen (opruimen bijvoorbeeld)."

  • "Het geeft op de juiste momenten een goed advies dat niet dwingend is"

  •  "Ik ga veel vaker zitten en staan met de zit-sta software. Fijn programma want het helpt me herinneren om af te wisselen."

  • "De rapportagefunctie van Wellnomics Risk Management is zeer sterk. Geen enkel ander bedrijf biedt rapportages aan met zoveel details. Het is een groot pluspunt voor ons. Het laat je als manager zien waar op te focussen."

  • "Wellnomics Risk Management biedt de mogelijkheid om rapportages te maken van verschillende afdelingen waarbij individuele gegevens zijn geanonimiseerd."

Ondersteuning gezonde leef- en werkstijl

WorkPace heeft een Tips Bibliotheek. Met tips over minder zitten, persoonlijke effectiviteit, stresspreventie, werkhouding, werkstijl, werkplek en sneltoetsengebruik. Tips kunnen ook zelf worden toegevoegd, zowel persoonlijk als op organisatieniveau

Dashboard met intuïtieve feedback en
eenvoudig instellen

Intuïtief vormgegeven feedback: de mate van risicovol computerwerken is weergegeven middels verkleurende (groen-geel-oranje-rood) tijdbalken en icoontjes.

Prettig in gebruik

Betere gebruikerservaring door toepassing Windows 10 (flat web) design. WorkPace bevat nu contrasterende kleuren, een duidelijke grid en veel witruimte waarbij elementen die afleiden zijn verdwenen.

Prijslijst WorkPace