Wellnomics Risk Management

Geeft uitgebreid risicoprofiel met aanbevelingen per medewerker

Beperkt gezondheidsklachten van beeldschermwerken door het stimuleren van een gezonde werkstijl

Meet 32 mogelijke bronnen voor gezondheidsrisico’s zoals Computergebruik, Werksnelheid en werkintensiteit en Pauzegedrag

Voor ieder onderdeel worden meerdere aanbevelingen gedaan om gezonder te gaan werken

De aanbevelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, praktisch uitvoerbaar en budget neutraal. Iedereen kan er direct mee aan de slag

Wat onze klanten vinden en lees de ervaringen van anderen.

  • "Handig programma. Het laat je realiseren dat je te lang achter elkaar te ingespannen werkt. Het maakt je bewust om even iets anders te doen (opruimen bijvoorbeeld)."

  • "Het geeft op de juiste momenten een goed advies dat niet dwingend is"

  •  "Ik ga veel vaker zitten en staan met de zit-sta software. Fijn programma want het helpt me herinneren om af te wisselen."

  • "De rapportagefunctie van Wellnomics Risk Management is zeer sterk. Geen enkel ander bedrijf biedt rapportages aan met zoveel details. Het is een groot pluspunt voor ons. Het laat je als manager zien waar op te focussen."

  • "Wellnomics Risk Management biedt de mogelijkheid om rapportages te maken van verschillende afdelingen waarbij individuele gegevens zijn geanonimiseerd."

Uitgebreid risicoprofiel met aanbevelingen

Wellnomics Risk Management geeft een uitgebreid risicoprofiel met aanbevelingen per medewerker voor een gezonde werkstijl. Elke risicocategorie bevat meerdere aanbevelingen om de risico’s op te heffen. De aanbevelingen zijn praktisch, kosten neutraal en wetenschappelijk onderbouwd.

relax-img

Meet 32 mogelijke bronnen voor mogelijke gezondheidsrisico's

Wellnomics Risk Management zorgt voor duurzame inzetbaarheid op de werkvloer  door Computergebruik, Werksnelheid en werkintensiteit en Pauzegedrag. te meten (module 1) en door Assesments af te nemen over Werkplek en Lichaamshouding, Fysieke klachten en Psychische belasting (module 2).

Het risicoprofiel wordt in onderlinge samenhang berekend en persoonlijk portaal gepresenteerd.

demo wellnomics

Inclusief WorkPace

Vanuit Wellnomics Risk Management kan WorkPace indien gewenst worden geactiviteerd.