Wellnomics Sit Stand software

Een hele werkdag zitten is ongezond. Deze software helpt u herinneren om zittend en staand werken effectief af te wisselen. Op basis van uw werkintensiteit adviseert de software wanneer u het best kunt zitten en wanneer u het best uw werk staand kunt doen. Dit leidt tot een gezondere werkhouding en betere prestaties.

Wellnomics Sit Stand software voor een gezondere werkhouding en betere prestaties

Met Sit Stand software significante verhoging van het gebruik van zit sta tafels waardoor verbetering van gezondheid beeldschermwerkers

Geeft automatisch juiste stahoogte aan

Feedback over bereikte doelen en statistieken

Sta tips en tips voor een goede houding

Wellnomics Sit Stand software

Volgens wetenschappelijk onderzoek is langdurig zitten erg ongezond en vergroot het de risico’s op eerder overlijden. Daarnaast kun je deze niet compenseren door na het werk veel te sporten. De meest simpele en doeltreffende oplossing om langdurig stilzitten tegen te gaan is meer bewegen met WorkPace en staand te werken met Wellnomics sit stand software. Staan werken heeft meerdere voordelen:

Je bent 30% productiever als je staat. Je hebt een actievere houding en voelt je energieker. Je kan staand prima computerwerken

Het voelt goed voor je lichaam als alternatief voor langdurig zitten. Het beste is om zitten en staand werken af te wisselen. Langer dan een half uur achter elkaar staan is ook niet gezond.

Je verbrandt er caloriën mee. 105 minuten staand werken staat gelijk aan 30 minuten joggen

Wat onze klanten zeggen

  • "De rapportagefunctie van Wellnomics Risk Management is zeer sterk. Geen enkel ander bedrijf biedt rapportages aan met zoveel details. Het is een groot pluspunt voor ons. Het laat je als manager zien waar op te focussen."

  • "Wellnomics Risk Management biedt de mogelijkheid om geaggregeerde rapportages te maken voor verschillende groepen waarbij het, indien gewenst,  individuele gegevens anonimiseert."

Wellnomics nieuwsbrief