Over Wellnomics

De missie van Wellnomics is om de gezondheid, welzijn en de productiviteit van kantoormedewerkers te verbeteren door innovatieve software, apps en Cloud oplossingen.

Wellnomics in Nederland

Wellnomics is wereldwijd markleider in deze niche. Wij werken voor ‘kantoorwerk-intensieve’ organisaties, veelal in het midden- en grootbedrijf. Onze opdrachtgevers komen uit de zakelijke en financiële dienstverlening, centrale en decentrale overheden, research- en onderwijsinstellingen en hoofdkantoren van industriële ondernemingen. Momenteel gebruiken in Nederland meer dan 700 organisaties en ruim 600.000 professionals Wellnomics producten.

Veel Global 500-organisaties behoren tot onze klantenkring, zoals Chevron Corporation, Intel, Boeing NASA, Shell, BP, Intell, ING en Dow Chemical. De software is beschikbaar in 12 talen en bevat wet- en regelgeving en best practices.

We hebben naast Nederland ook vestigingen in United Kingdom, Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland.

Expertise

Wellnomics is sterk betrokken bij wetenschappelijk onderzoek. Wij hebben diverse strategische partnerships met internationale experts, zoals TNO en UCLA. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van de meest recente inzichten in het maximaliseren van gezondheid en welzijn. Het betekent ook dat onze producten wetenschappelijk zijn gevalideerd en dat ze zijn gebaseerd op het nieuwste onderzoek in het veld. Wij delen deze kennis regelmatig in de vorm van lezingen, whitepapers en nieuwsbrieven.

Visie

Gezondheid en welzijn bepalen in hoge mate de productiviteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Van medewerkers wordt verwacht dat zij, veel meer dan in het verleden, zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun inzetbaarheid. Wellnomics stelt medewerkers in staat om op een verantwoorde manier aantoonbare gezondheidswinst te boeken. Van werkgevers wordt verwacht dat zij randvoorwaarden creëren waarbinnen welzijn en gezondheid van medewerkers kunnen worden gerealiseerd. Wellnomics software faciliteert dit zodat het boeken van gezondheidswinst verantwoord, efficiënt en aantoonbaar plaatsvindt. Zo worden werkgerelateerde gezondheidsklachten voorkomen en verzuim significant verminderd.

Organisatie waarden

Bepalend voor draagvlak en succes is dat opdrachtgevers meetbare gezondheidswinst boeken en plezierig gebruik maken van onze software. Onze klantrelaties overstijgen dan ook de verkoop van een product. We nemen een actieve rol in het helpen bereiken van hun doelen. Bijvoorbeeld door het delen van best practices of door de inzet van ons professional services team op het gebied van training, change management en klantspecifieke implementatie.

Wellnomics software wordt ontwikkeld op basis van uitgebreide wetenschappelijke onderbouwing (door onafhankelijke derden).

Wellnomics nieuwsbrief