Wellnomics software: WorkPace, Risk Management en Zit-sta software

Wellnomics software vergroot de duurzame inzetbaarheid van beeldschermwerkers.

Gezondheidsklachten door computergebruik en langdurig zitten verminderen. Het past bij organisaties die verzuim willen voorkomen door arbeidsrisico’s effectief tegen te gaan. Wellnomics software is wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig gevalideerd in de praktijk. Wereldwijd werken 1,2 miljoen computergebruikers dagelijks met Wellnomics software.

Wellnomics WorkPace

Wellnomics WorkPace

Hulpmiddel voor meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid door ontspanning en beweging.WorkPace houdt beeldschermwerkers fris en gezond. Met WorkPace neemt lichamelijke fitheid en concentratievermogen toe, dit heeft een hogere productiviteit tot gevolg.

demo wellnomics Wellnomics Risk Management

Wellnomics Risk Management

Bevat WorkPace met uitgebreide terugkoppeling en aanbevelingen op maat plus rapportagetool waar door u gezonder werkt op kantoor. Wellnomics Risk Management inventariseert gezondheidsrisico’s als gevolg van computerwerkgedrag. In een persoonlijk portaal geeft het uitgebreide aanbevelingen voor een gezondere werkstijl met vitaliteit en hogere productiviteit tot gevolg. De rapp...

Zit-sta software

Zit-sta software

Een hele werkdag zitten is ongezond. Deze software helpt u herinneren om zittend en staand werken effectief af te wisselen. Op basis van uw werkintensiteit adviseert de software wanneer u het best kunt zitten en wanneer u het best uw werk staand kunt doen. Dit leidt tot een gezondere werkhouding en betere prestaties.

Wellnomics nieuwsbrief