Ergonomische software Ergonomisch thuiswerken, WorkPace, RI&E Welzijn en Zit-sta software

Ergonomische software voor meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Ergonomische software van Wellnomics past de nieuwste ergonomische wetenschap toe om beeldschermwerkers te beschermen tegen klachten.

Ergonomisch thuiswerken

Nu veel mensen vanwege het coronavirus verplicht thuiswerken is het belangrijk om ook de werkplek daar zo goed mogelijk in te richten. Om deze zo optimaal mogelijk in te richten heeft Wellnomics  een Ergonomie training en Werkplekonderzoek online.  Hierdoor kun je klachten voorkomen en productief blijven werken. Zowel thuis als op kantoor.

Wellnomics software vermindert gezondheidsklachten door computergebruik en langdurig zitten. Het past bij organisaties die verzuim willen voorkomen door arbeidsrisico’s effectief tegen te gaan. Wellnomics software is wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig gevalideerd in de praktijk. Wereldwijd werken 1 miljoen computergebruikers dagelijks met Wellnomics software.

WorkPace Wellnomics WorkPace

Wellnomics WorkPace

Hulpmiddel voor meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid door ontspanning en beweging. WorkPace houdt beeldschermwerkers fris en gezond. Met WorkPace neemt lichamelijke fitheid en concentratievermogen toe, dit heeft een hogere productiviteit tot gevolg.

Ergonomisch thuiswerken RI&E Welzijn

RI&E Welzijn

RI&E Welzijn inventariseert, evalueert en geeft maatregelen voor het verbeteren van welzijn zowel thuis als op kantoor. Wellnomics RI&E Welzijn wordt door iedere medewerker ingevuld. In een persoonlijke online omgeving krijgt men inzicht in de belangrijkste gezondheidsrisico's op het gebied van welzijn met een persoonlijk Plan van aanpak met maatregelen om het welzijn te verhoge...

Zit-sta software Zit-sta software

Zit-sta software

Een hele werkdag zitten is ongezond. Deze software helpt u herinneren om zittend en staand werken effectief af te wisselen. Op basis van uw werkintensiteit adviseert de software wanneer u het best kunt zitten en wanneer u het best uw werk staand kunt doen. Dit leidt tot een gezondere werkhouding en betere prestaties.

Wellnomics nieuwsbrief