Wellnomics WorkPace, RI&E Kantoor en Zit-sta software

Wellnomics software vergroot de duurzame inzetbaarheid van beeldschermwerkers.

Gezondheidsklachten door computergebruik en langdurig zitten verminderen. Het past bij organisaties die verzuim willen voorkomen door arbeidsrisico’s effectief tegen te gaan. Wellnomics software is wetenschappelijk onderbouwd en uitvoerig gevalideerd in de praktijk. Wereldwijd werken 1,2 miljoen computergebruikers dagelijks met Wellnomics software.

Wellnomics WorkPace

Wellnomics WorkPace

Hulpmiddel voor meer vitaliteit en duurzame inzetbaarheid door ontspanning en beweging. WorkPace houdt beeldschermwerkers fris en gezond. Met WorkPace neemt lichamelijke fitheid en concentratievermogen toe, dit heeft een hogere productiviteit tot gevolg.

demo wellnomics RI&E Welzijn op kantoor

RI&E Welzijn op kantoor

De RI&E Welzijn op kantoor inventariseert, evalueert en geeft maatregelen voor het verbeteren van welzijn op kantoor. Wellnomics RI&E voor Welzijn wordt door iedere medewerker ingevuld. In een persoonlijke omgeving krijgt men inzicht in de belangrijkste gezondheidsrisico's op het gebied van welzijn met een persoonlijk Plan van aanpak met maatregelen om het welzijn te verhogen. E...

Zit-sta software

Zit-sta software

Een hele werkdag zitten is ongezond. Deze software helpt u herinneren om zittend en staand werken effectief af te wisselen. Op basis van uw werkintensiteit adviseert de software wanneer u het best kunt zitten en wanneer u het best uw werk staand kunt doen. Dit leidt tot een gezondere werkhouding en betere prestaties.

Wellnomics nieuwsbrief