Wellnomics Wellbeing software

Een geïntegreerde oplossing voor meer vitaliteit

Wil je weten hoe gezond je op een beeldscherm werkt en wat de aanbevelingen zijn om nog meer fit en vitaal de werkdag door te brengen?

Wellnomics Wellbeing software geeft uitgebreide informatie over gezond werken en een persoonlijke terugkoppeling op wat je goed doet en aanbevelingen over wat beter kan.

Vitaliteitsdashboard

Hoe vitaal je werkt, wordt in het persoonlijke dashboard weergegeven door een vitaliteitsscore en een overzicht van prestaties, successen en aanbevelingen over hoe je gezonder kunt werken.

wellbeing dashboard

Wellbeing score

De Wellbeing score is gebaseerd op computergebruik, pauzegedrag, zit-stabureau en eventueel een gekoppelde fitbit.

Aanbevelingen gezonder werken

De aanbevelingen gaan over meer bewegen, pauzes, langer staan of meer afwisselen etc. De drie belangrijkste aanbevelingen worden getoond in het dashboard. Dat is grafisch vormgegeven met dashboard meters, kleuren en pijlen zodat je snel een goed overzicht hebt. Op alle onderdelen kan worden doorgeklikt voor meer gedetailleerde informatie.

Pauzemeldingen

Bij de micropauzes en beweegpauzes worden ‘Gezond werken tips’ gegeven. Deze tips gaan over o.a. Gezond leven, Mentale vitaliteit, Thuiswerken beweegtips en Sneltoetsen.

Tijdens de beweegpauzes kunnen HD work-outs van echte personen worden getoond met het doel en wijze van uitvoeren om meer te bewegen tijdens de werkdag.

Op deze manier worden mensen zich meer bewust om in beweging te komen en om computerwerken af te wisselen met bewegen. Bewustwording is een eerste stap van gedragsverandering naar meer vitaal werken.

Binnenkort verschijnt de Nederlandse versie van de software.

Wil je meer informatie of voor jouw organisatie (> 50 medewerkers) een pilot aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.