Bekijk mijn risicoprofiel  

Als uw werkgever deze aanvullende module heeft aangeschaft leidt de link Bekijk mijn risicoprofiel in WorkPace naar uw persoonlijke online omgeving.

Medewerkers krijgen een uitgebreide terugkoppeling op computerwerkgedrag met aanbevelingen

Vanuit Bekijk mijn risicoprofiel in WorkPace klikt u naar een persoonlijke online omgeving met uitgebreide terugkoppeling op uw computerwerkgedrag. Deze module bevat tevens een Ergonomie training en een online werkplekonderzoek

Algeheel risicoprofiel met aanbevelingen

In de online omgeving wordt een persoonlijk algeheel risicoprofiel gegeven met aanbevelingen. Op iedere aanbeveling kan worden doorgeklikt voor meer informatie. De aanbevelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, praktisch uitvoerbaar en budget neutraal. U kunt er direct mee aan de slag

Computerwerk gedrag

Voor de onderdelen Computergebruik, Werkintensiteit en Pauzegedrag wordt aangegeven wat het risico is en wat uw aanbevelingen zijn. Op iedere aanbeveling kan worden doorgeklikt voor meer informatie.

Rapport gezond werken

Werkplekonderzoek

Het werkplekonderzoek inventariseert de stand van de bureaustoel, de hoogte van het bureau, de positie van het beeldscherm, de muispositie, het gebruik van een documenthouder en een voetensteun en de houding tijdens het werken met de computer. Als er verbeteringen nodig zijn dan staan deze in de aanbevelingen.

 

Aanbeveling

Wellnomics nieuwsbrief